The Social Animal: 9 sociaal-psychologen over de nieuwste ontwikkelingen uit hun vakgebied (livestream)

The Social Animal is een gezamenlijk programma van ASPO (de Associatie van Sociaal-Psychologische Onderzoekers) en het KLI (Kurt Lewin Instituut). Tijdens het evenement  vertellen 9 sociaal-psychologen over de nieuwste bevindingen uit hun onderzoek. De timing staat vast: ieder gebruiken ze 20 slides die precies 20 seconden in beeld blijven. Het recept voor vlotte, prikkelende presentaties!

De sprekers:
Iris van Sintemaartensdijk
Namkje Koudenburg
Lisa Ansems
Paul van Lange
Melissa Vink
Tessa Coffeng
Ivana Vranjes
Madelijn Strick
Mariëlle Stel

Daarnaast spreekt bijzonder hoogleraar ‘Enhancing individuals in a dynamic work context’ Aukje Nauta (Universiteit Leiden) over schaamteloos leven en werken. Wat als je je niet langer zou schamen voor je uiterlijk, je single-zijn of je kinderloosheid? Met een mix van wetenschappelijk onderzoek, herkenbare voorbeelden op (en buiten) de werkvloer en met veel schaamteloze onthullingen spoort Aukje Nauta je aan jouw schaamte te leren herkennen, onderzoeken en optimaal te benutten.

De presentatie is in handen van Sofie van den Enk. Sofie presenteert De Keuringsdienst van Waarde op de NPO, schrijft een column voor Opzij en treedt regelmatig op als dagvoorzitter.

Registreer je via Tivoli via deze link.

 

 

 


terug